Despre noi

"Celeritas" activează din anul 2003 si produce articole parafarmaceutice sterile (pansamente, comprese, tampoane s.a.), campuri și seturi sterile pentru operatii, haine sterile pentru medici, articole si echipamente de protectie de unica folosinta s.a.

Calitatea articolelor, termenii de livrare şi pretul accesibil sunt prioritatile noastre.

Suntem o companie privata ce dispune de multiple utilaje de productie. Procesul de productíe este bine determinat. Avem un asortiment bogat si suntem flexibili in indeplinirea comenzilor nestandarde, luind in considerare necesitatile si specificul fiecarei institutii in parte.

"Celeritas" SRL in calitate de producator si importator, propune o gama larga de articole si echipamente de protectie de unica folosinta si/sau folosire de scurta durata, confectionate din materiale netesute. Sunt recomandate:

  • institutiilor medicale si de reabilitare;
  • saloanelor de frumusete, studiourilor, frizeriilor, centrelor medicale de estetica;
  • industriei sportului si de agrement; industriei alimentare si de prelucrare;
  • industriei farmaceutice si chimice;
  • intreprinderilor de alimentatie publica, de comert, hoteliere, de turizm ş.a.

Printre clienții noștri se numără

Intreprinderi de producere

Materie primă

MPP

Material neţesut meltblown acoperit cu peliculă din polipropilenă. Materialul finit pe o parte este neted, lucios, impermeabil iar pe partea interioară absoarbe. Este rezistent, uşor se prelucrează cu dezinfectanți, se sterilizează in autoclav. Densitatea 45 g/m.p. Culoarea albă.

MPP*

Material neţesut meltblown acoperit cu peliculă din polipropilenă. Materialul finit pe o parte este neted, lucios, impermeabil iar pe partea interioară absoarbe. Densitatea sporită a materialului permite folosirea lui în calitate de protector de pat. Este rezistent, uşor se prelucrează cu dezinfectanți, se sterilizează in autoclav. Densitatea 150 g/m.p. Culoarea albă.

SPP

Material neţesut spunbond acoperit cu peliculă din polipropilenă. Materialul finit este rezistent, durabil, impermeabil. Înlocuiește cu succes mușamaua medicală. Este rezistent, uşor se prelucrează cu dezinfectanți, se sterilizează in autoclav. Densitatea 60-120 g/m.p. Alb sau color.

SP

Material neţesut "spunbond” 100% polipropilenă. Prin acest material pătrunde uşor aerul, este rezistent şi durabil. Densitatea materialului 25-150 g/m.p. Diferite culori.

SM

Material neţesut stratificat "spunbond - meltblown ". Prin acest material uşor pătrunde aerul, este delicat şi moale. Densitatea 19 - 29 g/m.p. Diferite culori.

SMS

Material neţesut stratificat "spunbond + meltblown + spunbond". Este deosebit prin faptul că stratul din mijloc meltblown serveşte ca obstacol împotriva infecțiilor. Prin acest material pătrunde uşor aerul, este delicat şi moale. Densitatea materialului 20 - 45 g/m.p. Alb sau albastru.

SAL

Material neţesut "spunbond “ cu depunere de aluminiu. Este impermeabil, rezistent la praf, mucegai, îngheţ şi căldură. Este un termoizolant foarte bun, împiedică transmiterea căldurii, reflectă razele solare. Densitatea materialului 70g/m.p. Culoarea argintie.

PEVA

Material PVC impermeabil, rezistent la praf, mucegai, îngheţ, căldură şi reflectă razele ultraviolete. Se prelucrează cu dezinfectanți. Densitatea 55 – 90 g/m.p. Culoarea albastră în diferite nuanțe.

Viscoza

Material neţesut absorbant cu conţinut de viscoză 70 % . Materialul finit este moale, delicat, nu formează scame. Înclocuieste cu succes tifonul. Densitatea 50 - 90 g/m.p. Alb.

Contacte

str. Columna, 170, Chisinau, Moldova, MD2004